Αρ.Αδείας : 2101422 - Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 57 87 276

Real Happy Kids 0 ΕΩΣ 4 ΕΤΩΝ

Real Happy Kids

Φροντίζουμε

Ψυχαγωγούμε

Εκπαιδεύουμε

Real Happy Kids….

… for Real Happy Parents

 

Για παιδιά από 0-4 ετών.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-17:00

Τιμές προσιτές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των γονιών

Πλησίον Σταθμού Μετρό Περιστέρι

Προτεραιότητά μας είναι να λάβει το παιδί όλη την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται, σε ένα οικείο, καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.

Προσφέρουμε πλήρη και δημιουργική απασχόληση από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καταρτισμένο στο αντικείμενο, με στόχο την ανάδειξη των φυσικών ικανοτήτων του παιδιού και την κοινωνικοποίησή του, μέσα από τη ψυχαγωγία και την ελεύθερη δημιουργική έκφραση, καλύπτοντας ταυτόχρονα όλες του τις ανάγκες.

Το Πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του Παιχνιδιού, της Αγωγής και της Μάθησης κάθε ηλικίας.

Τα παιδιά πρέπει και επιβάλλεται να ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ.

Μαθήματα

Στο σχολείο μας η εκπαίδευση είναι παιδοκεντρική και έχει ως στόχο τη μάθηση μέσω του παιχνιδιού και του ελεύθερου πειραματισμού των παιδιών.

ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Ξεκινώντας στα μικρότερα τμήματα, από τις απλές ασκήσεις, τον εμπλουτισμό του λεξιλογίου τις εκπαιδευτικές ιστορίες και την μυθολογία! Περνάμε, μεγαλώνοντας, στην παιδική λογοτεχνία, την ελληνική ιστορία, έχοντας πάντα ως σκοπό μας την καλύτερη εξέλιξη των παιδιών στο σημαντικό κεφάλαιο της ελληνικής γλώσσας.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Τραγούδια (ελληνικά και αγγλικά) ομορφαίνουν μελωδικά τις τάξεις, γνωρίζοντας τη μουσική παράδοση όλων των πολιτισμών.

ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ
Γνωρίζουμε και μαθαίνουμε το σώμα μας…την υγιεινή διατροφή και τις αισθήσεις μας!

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Παιχνίδια αντιστοίχησης, ταξινόμησης, ομαδοποίησης και πολλά άλλα που βοηθούν στην εμπέδωση εννοιών και στην εξέλιξή μας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ/ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Από τα απλά παραδοσιακά παραμύθια και παιχνίδια, τις εθνικές & θρησκευτικές εορτές, τα ήθη και τα έθιμα!

ΡΥΘΜΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Με στόχο την ανάπτυξη της κινητικότητας, με γυμναστική, δημιουργικά κινητικά παιχνίδια, φτάνουμε στη γνωριμία των ρυθμών!

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Με στόχο την έκφραση μέσα από τις τέχνες δημιουργούμε με όλα τα πιθανά υλικά (δαχτυλομπογιές, μαρκαδόρους κλπ) φτάνοντας στην γνωριμία με σημαντικές μορφές της τέχνης.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
Θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, παντομίμα μάς βάζουν στον κόσμο της υποκριτικής τέχνης.

ΖΩΟΛΟΓΙΑ/ΦΥΤΟΛΟΓΙΑ

Γνωρίζοντας το ζωικό βασίλειο και τα φυτά, μαθαίνουμε τη σπουδαιότητα της ζωής!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
Με μια πρώτη προσέγγιση μαθαίνουμε για την ανακύκλωση, την οικολογία, την οικογένεια , την οικονομία, ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο των συναισθημάτων, την αυτοεκτίμηση και την διαφορετικότητα.

ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΡΙΘΜΟΙ & ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ
Στα μεγαλύτερα παιδιά αρχίζει η εκμάθηση των γραμμάτων και των αριθμών. Τα παιδιά μαθαίνουν το αλφάβητο, αρχίζουν τον συλλαβισμό και την ανάγνωση. Στο κομμάτι των μαθηματικών μαθαίνουν τους αριθμούς, έρχονται σε πρώτη επαφή με τις πράξεις, τα γεωμετρικά σχήματα, τις χρονικές έννοιες, κυρίως μέσα από την βιωματική προσέγγιση και τα παιδαγωγικά παιχνίδια!

Μήνυμα προς τους γονείς

Αγαπητοί γονείς,

Όταν επιλέγουμε το σχολείο του παιδιού μας, παίρνουμε μια πολύ σπουδαία απόφαση.

Ο χρόνος που θα περάσει το παιδί κοντά μας, πρέπει να είναι το λιγότερο ευχάριστος, ποιοτικός και γεμάτος από πλούσιες εμπειρίες.

Το εκπαιδευτήριο που θα διαλέξετε θα είναι το δεύτερο σπίτι του παιδιού σας, γι ‘ αυτό και πρέπει να είναι γεμάτο ευαισθησία, αγάπη, φροντίδα και ασφάλεια για τα παιδιά σας!

Το σχολείο θα διδάσκει στα παιδιά, εκτός από εποικοδομητικές γνώσεις και τον σεβασμό, την φιλία, την φιλανθρωπία, την ενσυναίσθηση και θα τα προετοιμάζει για έναν καλύτερο κόσμο.

Φιλοσοφία και στόχοι

Αυτό που έχουν δημιουργήσει τα εκπαιδευτήρια Real Schools  είναι ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον για όλα τα παιδιά.

Η φιλοσοφία μας είναι ότι μόνο με στοργή και αγάπη τα παιδιά εξελίσσονται σαν άνθρωποι, σε μαθησιακό και σε προσωπικό επίπεδο.

Βασιζόμενοι στις αρχές μας, κάνουμε πράξη ότι έχουμε ονειρευτεί για τη δημιουργία και υλοποίηση ενός εκπαιδευτηρίου, πρότυπο για όλα τα παιδιά.