Αρ.Αδείας : 2101422 - Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 57 87 276

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΕ Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης REALSCHOOLS

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΕ Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης REALSCHOOLS

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Είμαστε μια εταιρεία η οποία κατανοεί τα κοινωνικά προβλήματα της εποχής, και θέλουμε να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες παροχές μπορούμε, με τις καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, σε ένα όμορφο χώρο, με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς δίπλα στο ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον, ώστε οι σπουδαστές που θα λάβουν μέρος στα σεμινάρια να μελετούν ευχάριστα, και αποτελεσματικά.

Τα Μαθήματα των σεμιναρίων θα σε βοηθήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αποτελώντας βασικό στοιχείο του βιογραφικού σου.
Ταυτόχρονα, θα σε προετοιμάσουν ώστε να μπορείς να ανταποκριθείς σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον το οποίο τις περισσότερες φορές περιλαμβάνει και απαιτεί πολλές ειδικές δεξιότητες.

Παρακολουθώντας τα σεμινάρια της Realschools θα έχεις τη δυνατότητα να ανταποκριθείς σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον το οποίο τις περισσότερες φορές απαιτεί πολλές ειδικές δεξιότητες.

Χρησιμοποιώντας τη μέθοδό μας, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες του διαδικτύου μπορείς να ανταποκριθείς σε επαγγελματικό επίπεδο!!!

SPSS Statistics

ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

DIGITAL MARKETING

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ

H ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ SOFT SKILLS

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

EVENT MANAGEMENT – ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Σχολικός εκφοβισμός (Bullying) / Θυματοποίηση (victimization)