Αρ.Αδείας : 2101422 - Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 57 87 276

Σεμινάριο Τεχνικών Μάλαξης (massage)

Σεμινάριο Τεχνικών Μάλαξης (massage)

Περιγραφή

Η Μάλαξη είναι ίσως η πιο αρχαία μορφή θεραπείας. Εδώ και χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιείται για την ίαση και την ανακούφιση των ασθενών. Για τους αρχαίους Έλληνες και Ρωμαίους γιατρούς, η μάλαξη ήταν ένας από τους βασικότερους τρόπους θεραπείας και καταπράυνσης του πόνου.

Σε ποιούς απευθύνεται

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την επαγγελματική Μάλαξη, τη Σωματική Ευεξία και την Ομορφιά, χωρίς να έχουν καμία προηγούμενη εμπειρία. 

Επίσης, απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες, στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων ή SPA κέντρων ευεξίας και ομορφιάς, γυμναστές, προπονητές, κ.α. παρέχοντας τους βασική εκπαίδευση σε τεχνικές μάλαξης.

Απευθύνεται τέλος, σε όσους θέλουν να στρέψουν το μέλλον τους προς μια μοναδική αλλά και τόσο πολλά υποσχόμενη επαγγελματική κατεύθυνση.

Σκοπός/Οφέλη Σεμιναρίου

Είναι η απόκτηση των αρχικών γνώσεων και η ανάπτυξη των βασικών δεξιοτήτων, ώστε οι εκπαιδευόμενοι να εργασθούν είτε σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε σαν περιζήτητα στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων και SPA, σε μια αγορά που βρίσκεται μόλις στα πρώτα της βήματα στην Ελλάδα. Το να μάθουμε σωστά τη Μάλαξη, δεν αποτελεί θέμα σωματικής δύναμης. Έχει να κάνει κυρίως με θέματα τεχνικής, κινήτρου και θέλησης για προσφορά στον συνάνθρωπο μας.

 

 

Εισηγήτρια Σεμιναρίου

Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας, Ενεργειακή Θεραπεύτρια και Εκπαιδεύτρια Hatha Yoga. Έχει εικοσαετή επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της Φυσικοθεραπείας, ως Φυσικοθεραπεύτρια και ως εκπαιδεύτρια Φυσικοθεραπείας και είναι εισηγήτρια σε Σεμινάρια των ειδικοτήτων της.