Αρ.Αδείας : 2101422 - Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 57 87 276

Πιστοποίηση 3D Studio Max

Πιστοποίηση 3D Studio Max

Περιγραφή

Τα μαθήματα 3D Studio Max που διοργανώνοται στην Realschools έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους χρήστες στην αποτελεσματική εκμάθηση της βασικότερης εφαρμογής που χρησιμοποιείται στην δημιουργία φωτορεαλισμού.
Το 3D Studio Max είναι το κορυφαίο πρόγραμμα δημιουργίας φωτορεαλισμού. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για μηχανικούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές που επιθυμούν μια ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική παρουσίαση.
Εκτός από την δημιουργία εικόνων φωτορεαλισμού με το 3ds Μax μπορούν να σχεδιαστούν γρήγορα τρισδιάστατα αντικείμενα που είναι δύσκολο έως αδύνατον να δημιουργηθούν από άλλα σχεδιαστικά προγράμματα.

Πού απευθύνεται

Εργαζόμενους, Φοιτητές, μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, διακοσμητές, γραφίστες, σχεδιαστές, διαφημιστές καθώς και σε εκείνους που θέλουν να υλοποιήσουν τις ιδέες τους σε τρισδιάστατο περιβάλλον, παράγοντας εικόνες και βίντεο, με όμορφο αισθητικά τελικό αποτέλεσμα.

ΥΛΗ 3ds max

  • Η δημιουργία από την αρχή τρισδιάστατων αντικειμένων και μεθοδολογία μετατροπής από δισδιάστατα σχέδια σε τρισδιάστατα.
  • Οι βασικοί τρόποι μοντελοποίησης κτηρίων, κατασκευών και αντικειμένων οποιασδήποτε μορφής, ξεκινώντας είτε από το μηδέν με οδηγό την φαντασία είτε μέσω αντιγραφής από κάποιο υπάρχον σκίτσο ή εικόνα, είτε (σύνηθες στην περίπτωση των κτηρίων) από ήδη υπάρχοντα σχέδια Autocad
  • Η δημιουργία και διαχείριση καμερών για την σκηνοθετημένη απεικόνιση του μοντέλου.
  • Η εφαρμογή φωτισμού με μεθοδολογία που μιμείται την πραγματικότητα σε εσωτερικές και εξωτερικές συνθήκες, ημέρα και νύχτα.
  • Η χρήση ετοίμων υλικών από βιβλιοθήκη και δημιουργία νέων για την επίτευξη του καλύτερου αισθητικού αποτελέσματος.
  • Οι μέθοδοι προσομοίωσης ρεαλιστικών υλικών Arch & Design, Autodesk specifics (γυαλί, ξύλο, πλακάκια, μέταλλο, καθρέφτης κτλ.).
  • Η δημιουργία συνθέσεων με τη χρήση εδάφους και ουρανού (ή άλλου περιβάλλοντος) στη σκηνή.
  • Η δημιουργία φωτογραφιών (στατικών εικόνων) από οποιαδήποτε άποψη της σκηνής ή βίντεο με περιήγηση της κάμερας μέσα στη σκηνή.

    Τα μαθήματα είναι οργανωμένα σε 3ωρα και παρέχονται ηλεκτρονικές σημειώσεις (σε μορφή pdf) με όλη την διδακτέα ύλη.Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν και σε ταχύρρυθμα τμήματα

Δείτε Ακόμη