Αρ.Αδείας : 2101422 - Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 57 87 276
|

Ξένες Γλώσσες

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Ξένες Γλώσσες

Η ανάγκη να γνωρίζεις, να μιλάς, να κατανοείς και να γράφεις σε ξένες γλώσσες είναι δεδομένη.
Οι ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά κ.α.) αποτελούν αναμφισβήτητα τις πιο σημαντικές γλώσσες του κόσμου καθώς είναι οι πλέον καθιερωμένες διεθνείς γλώσσες στους τομείς του εμπορίου, της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων.

Στην Realschools πραγματοποιούναι τμήματα:

 • Business (English- French – Germany- Spanish κ.α.) Speaking, για όλες τις ειδικότητες & ηλικίες.

 • Ταχύρυθμα τμήματα πολλών πτυχίων όπως:
  Αγγλικών Lower,Proficiency (TIE, LRN, toeic, toefl, Pearson PTE – Edexcel κ.α.),
  Γαλλικών DELF (B2) και DALF (C2),
  Γερμανικών Zertifikat B1, B2, C1 και C2,
  Ισπανικών DELE Intermedio (BASICO), DELE C1 και DELE C2,
  Ιταλικών CELI 3 (B2), CELI 4 (C1) και CELI 5 (C2)

 • Μαθήματα προετοιμασίας εισαγωγικών εξετάσεων Αγγλικής φιλολογίας.

Τα Μαθήματα Ξένων Γλωσσών θα σε βοηθήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αποτελώντας βασικό στοιχείο του βιογραφικού σου. Ταυτόχρονα, θα σε προετοιμάσουν ώστε να μπορείς να ανταποκριθείς σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον το οποίο τις περισσότερες φορές περιλαμβάνει και απαιτεί επικοινωνία με τουλάχιστον μια Ξένη Γλώσσα.
Το πρόγραμμα εκμάθησης Ξένων Γλωσσών της Realschools σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις τη γλώσσα με τη μέθοδό μας και σε προετοιμάζει για να πετύχεις στις επίσημες εξετάσεις αποκτώντας τη πιστοποίηση που σε ενδιαφέρει.

Παρακολουθώντας τα μαθήματα Ξένων Γλωσσών της Realschools θα έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο το πλανήτη.
Χρησιμοποιώντας τη μέθοδό μας, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες του διαδικτύου μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο γρήγορα και εύκολα!!!

Στα Εκπαιδευτήρια Realschools Πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης ΟΛΕΣ οι Ξένες Γλώσσες όπως (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρώσικα, Κινέζικα, Τουρκικά, Βουλγάρικα κλπ)

Τα εκπαιδευτήρια  Realschools είναι και επίσημο εξεταστικό κέντρο Αγγλικών σε συνεργασία με την TIE.

Η TIE Test of Interactive English είναι  Αναγνωρισμένη από το OFQUAL, αλλά και από τον ΑΣΕΠ.

Η Ολομέλεια του ΑΣΕΠ στην συνεδρίαση της 30/18-12-2008 αποφάσισε ότι οι εξετάσεις πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας Test of Interactive English (ΤΙΕ) εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής  του ισχύοντος στο δημόσιο τομέα Π.Δ. 146/2007 για την απόδειξη της άριστης, πολύ καλής, καλής και μέτριας γνώσης της Αγγλικής γλώσσας»(Αρ.Πρωτ.:42069/4.2.2009).