Αρ.Αδείας : 2101422 - Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 57 87 276

Μάλαξη Εγκυμοσύνης (Pregnant Massage)

Μάλαξη Εγκυμοσύνης (Pregnant Massage)

Περιγραφή

Η Μάλαξη Eγκυμοσύνης έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Η μάλαξη κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να ανακουφίσει την έγκυο από οιδήματα και μυοσκελετικά προβλήματα. Να παρέμβει θετικά στις ψυχολογικές αλλαγές που παρουσιάζει η έγκυος προσφέροντας της χαλάρωση και ηρεμία, σημαντικό τόσο για την ίδια όσο και για το έμβρυο.

 

Σε ποιούς απευθύνεται

Σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την μάλαξη της εγκύου, είτε πρόκειται για επαγγελματίες (μαιευτήρες, φυσικοθεραπευτές, γυμναστές, αισθητικούς), είτε για τον σύντροφο της εγκύου, ο οποίος θέλει να προσφέρει τα ευεργετικά αποτελέσματα της μάλαξης στην έγκυο, είτε και σε άτομα που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία.

Στόχος/σκοπός

Οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να εργαστούν σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, σαν υπάλληλοι σε spa, σε κέντρα εναλλακτικών θεραπειών και σε ξενοδοχεία.

 

 

Διάρκεια: 10 ώρες

 

 

Εισηγήτρια Σεμιναρίου

Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας, Ενεργειακή Θεραπεύτρια και Εκπαιδεύτρια Hatha Yoga. Έχει εικοσαετή επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της Φυσικοθεραπείας, ως Φυσικοθεραπεύτρια και ως εκπαιδεύτρια Φυσικοθεραπείας και είναι εισηγήτρια σε Σεμινάρια των ειδικοτήτων της.