Αρ.Αδείας : 2101422 - Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 57 87 276
|

Αθλητική Mάλαξη και Trigger Points

Αθλητική Mάλαξη και Trigger Points

Περιγραφή

Εφαρμόζεται σε αθλητές και σε άτομα που ασκούνται. Τα είδη Aθλητικής Mάλαξης είναι: Η προαγωνιστική μάλαξη, η μάλαξη ενδιάμεσου σταδίου και η μεταγωνιστική μάλαξη. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην αθλητική μάλαξη είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές ώστε να προσφέρουν την αίσθηση χαλάρωσης και ανακούφισης στον αθλητή μέσο της επαφής και της τριβής στο σώμα καθώς και εξισορρόπηση σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Η αντιμετώπιση των Trigger Points μπορεί να ανακουφίσει τον αθλητή σε περιπτώσεις που η αιτία του πόνου δεν είναι ακριβής π.χ. οσφυαλγία, παγωμένος ώμος κλπ. και να αποκτήσουν οι αρθρώσεις του το φυσιολογικό εύρος κίνησης και οι μυς επαρκή δύναμη.

Σε ποιούς απευθύνεται

Σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με την Αθλητική Μάλαξη, είτε πρόκειται για επαγγελματίες (προπονητές, φυσικοθεραπευτές, γυμναστές, αισθητικούς), είτε και άτομα που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία.

Στόχος/σκοπός

Οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να εργαστούν σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, σαν υπάλληλοι σε spa, σε κέντρα εναλλακτικών θεραπειών και σε ξενοδοχεία, κέντρα ευεξίας, κτλ.

 

Διάρκεια: 15 ώρες

Εισηγήτρια Σεμιναρίου

Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας, Ενεργειακή Θεραπεύτρια και Εκπαιδεύτρια Hatha Yoga. Έχει εικοσαετή επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της Φυσικοθεραπείας, ως Φυσικοθεραπεύτρια και ως εκπαιδεύτρια Φυσικοθεραπείας και είναι εισηγήτρια σε Σεμινάρια των ειδικοτήτων της.